Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error when previewing post.
#1
Made a post under Movies titled 'Short Films'.
Got an error report, when previewing post.
No error when I submitted post.

Maybe it was temporary. Just reporting.

Snapshot:
http://i.imgur.com/6TSLqgG.jpg

Thank you. :-)

Edit: Didn't happen when I previewed this post. So it was proly temporary. Big Grin
Progress might have been all right once, but it has gone on too long -- Ogden Nash
Reply
#2
Noted, and thanks for reporting it. Yay
"everyone wants to win but no one wants to drink a bucket of sj's piss" - bob5695
Reply
#3
Yes thanks for such a detailed report. I wish everyone would grab a screen shot when something goes wrong. Thanks @radiobox
Reply
#4
Hi, the very same error came up again, when I previewed the first post of a new thread 'Movie clips'. FYI. Thank you.
Progress might have been all right once, but it has gone on too long -- Ogden Nash
Reply
#5
I preview posts regularly, and it has never given me an error.
Never underestimate the power of human stupidity.
- Robert A. Heinlein
Reply
#6
I do too and never get any errors when previewing.
But I guess this might be something to do with first post in a _new_ thread. The earlier one was also a new thread.
Maybe someone could run a test.
Progress might have been all right once, but it has gone on too long -- Ogden Nash
Reply
#7
It was tested when you first reported it and does appear to be a new thread glitch, and not when previewing posts in already existing ones. Thanks again radiobox, the hamsters are hard at work in the back working on it. Yay
"everyone wants to win but no one wants to drink a bucket of sj's piss" - bob5695
Reply
#8
I have isolated the problem and it is within a piece if software we use called Automedia.

I'll look for a fix when there is time.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Encourage members to post more politux 9 651 10-12-2018, 10:15 AM
Last Post: LZA
  Solved Cannot post in Fail can karpackie 3 69 05-18-2015, 11:26 AM
Last Post: Spud17
  Error when starting new thread ColeMacGrath 6 79 02-07-2015, 05:38 PM
Last Post: Wildcard



Users browsing this thread: 1 Guest(s)